Cautare

2096 de rezultate pentru "sorin bota" (4.68 secunde)
Sorin Oprescu da chix din nou: ... Apa, canalizarea, gazul, iluminatul, toate sunt finalizate 100%", spunea in urma cu o luna, pentru B365.ro, Madalin Dumitru, directorul general al Directiei de Infrastructura din cadrul Primariei Capitalei, in continuarea declaratiilor lui Sorin Oprescu.
Un fel de Donald Trump mai mic Potrivit directorului Directiei Impozite si Taxe, Sorin Marcu, daca anul trecut o persoana fizica (o femeie) detinea recordul de proprietati - 14 in total, dispuse peste tot in Craiova - anul acesta, recordul a fost imbunatatit de un barbat, care are pe numele lui 15 apartamente.
Mi s-au cerut 100.000 € pe luna sa nu apara Primarul General a fost intrebat de un consilier general despre articolul aparut luni in ziarul Evenimentul Zilei, "Sorin Oprescu, nasul mafiei spitalelor bucurestene".
Proiectele intarziate ale primarului Oprescu Pasajul Basarab inaugurat cu doi ani intarziere, incomplet si mai scump cu 300 milioane de lei Primarul Sorin Oprescu a finalizat in 2011 Pasajul Basarab.
"Lucrarile la Centrul Istoric al Capitalei vor fi incheiate pana la 15 octombrie, insa zona este pregatita pentru evenimentele din cadrul Zilelor Bucurestiului, programate vineri, sambata si duminica", anunta pe 15 septembrie Sorin Oprescu, citat de agentia NewsIn.
Hala Matache vandalizata de hoti Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, a cerut duminica primarului general, Sorin Oprescu, sa protejeze monumentul istoric de actele de vandalism din ultima perioada si sa recupereze obiectele furate.
Primarul general Sorin Oprescu vrea ca, in urmatorii 10 ani, sa inchida asa numitul "inel median" al Capitalei. ... Sau asa numita autostrada suspendata a primarului Sorin Opresscu.
De altfel, primarul general, Sorin Oprescu, spunea la realegerea sa din 10 iunie ca primul proiect de care se va ocupa acum, cu Consiliul General ce nu ii va mai fi ostil, va fi autostrada suspendata.
Este extrem de important ca Bucurestiul sa devina capitala la Dunare Primarul general Sorin Oprescu a declarat luni, la Conferinta Europeana a Oraselor si Regiunilor Dunarene, ca este extrem de important ca Bucurestiul sa devina capitala la Dunare, jucand totodata un rol central in atingerea obiectivelor de cooperare regionala ale Uniunii Europene.
Primul tronson al bulevardului Buzesti-Berzei-Uranus, finalizat in iulie Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat joi stadiul lucrarilor la bulevardul "Diametrala nord-sud Buzesti-Berzei-Uranus". ... Acum sunt aproape finalizate lucrarile la retelele edilitare si se mai lucreaza la carosabil si la calea de rulare a tramvaiului" , a declarat Sorin Oprescu.
Afla unde si cand Primarul Sorin Oprescu promite o noua sala polivalenta si olimpica de pana la 12.000 de locuri. ... E olimpica si in acelasi timp polivalenta pentru ca e pregatita si pentru evenimente", a declarat Sorin Oprescu la Romania TV.
(Continuare) "Razboiul fostilor securisti cu societatea este pierdut" • Deputatul PSD Sebastian Ghita este de parere ca fostii securisti, Dan Voiculescu, Ioan Niculae si Sorin Rosca Stanescu au pierdut razboiul cu societatea, dar vor pierde si competitia economica.
Lucrarile la pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminate la primavara Pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminat la primavara, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vineri, cu prilejul primei sale vizite de lucru efectuata la acest obiectiv.
Arena lui Oprescu are sprijinul Guvernului Sorin Oprescu si Victor Ponta au semnat protocolul privind realizarea Salii Multifunctionale Bucuresti, incheiat intre Primaria Bucurestiului si Guvernul Romaniei. ... Dorim ca la sfarsitul anului 2015 sa va invitam sa vedeti ca ne-am tinut de cuvant", a spus Sorin Oprescu.
Sala polivalenta pentru Campionatele Europene de gimanstica va fi gata in 2016 Sala polivalenta din incinta complexului Lia Manoliu, care va gazdui Campionatele Europene de gimanstica din 2017, va fi finalizata in 2016, da asigurari primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, potrivit caruia saptamana viitoare s-ar putea incheia procedura de selectie a constructorului.
De asemenea, cei cinci membri - Gabi "Gurira" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Dragos Docan (bass), Sorin Voinea (claviaturi), Razvan "Lapi" Lupu (tobe) au anuntat ca la concertul de vineri vor fi lansate in premiera piesele ‘‘Lasa-ma sa spun‘‘ si ‘‘Scarboasa zi de joi‘‘, dar si noul single - ‘‘Supravietuitor‘‘ - pentru care a fost filmat un videoclip.
Conform primarului general Sorin Oprescu, pasajul pietonal pe sub Arcul de Triumf ar urma sa fie gata odata cu finalizarea lucrarilor de consolidare a monumentului istoric, respectiv 1 decembrie 2015. ... Pasajul va fi terminat odata cu finalizarea lucrarilor de consolidare a Arcului de Triumf", a declarat Sorin Oprescu.
Astazi e ziua ta, Sorin Oprescu Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu implineste astazi 63 de ani. Ii uram La multi ani!
Lobby la medicii din Barcelona Sorin Frunza, 32 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la testicule in faza incipienta, in vara anului trecut. ... Acolo, asistentele si medicii muncesc pe branci, nici macar in ochi nu te privesc, nu vor sa tina minte privirea ta descumpanita", povesteste Sorin.
Joia trecuta, cetateanul Sorin Alexandrescu a fost umflat de pe strada, dus la Tribunal de un procuror, iar un judecator a hotarat:
google-analytics.com